Båtreparationer

Be Hå Pe Plast & Glasfiberprodukter AB

För konstruktion, tillverkning och reparation

Produkter till handeln för båttillbehör, färgfackhandeln, industrin och hobbyaffärer i hela Norden


BHP Plast & Glasfiberprodukter är ett familjeföretag som finns i Klågerup sedan 1976. Vi säljer produkter till handeln för båttillbehör, färgfackhandeln, industrin och hobbyaffärer i hela Norden men även till privatkunder. Om du som privatperson vill komma och handla av oss är det viktigt att du riger och beställer dina varor i förhand eftersom vi inte alltid är på plats samt packar allt material efter order för att förlänga hållbarheten. Vi har stor erfarenhet kring de material som behövs vid konstruktion, tillverkning samt reparation av produkter i armerad plast. Vårt sortiment är omfattande och vi kan erbjuda produkter som polyester, glasfibermatta, epoxi, gelcoat och gelcoatspackel.

Vi har det mesta på lager för att snabbt kunna leverera till dig. Det är du och andra kunders önskemål som bestämmer vad vi gör. Vi håller oss framme på marknaden för att hitta nya produkter och material. Rätt pris och rätt kvalitet är självklart. Men lika viktigt är att du kan köpa den mängd du önskar.För att du skall fortsätta handla av oss måste vi kunna erbjuda produkter av högsta kvalitet. Vi står fria att välja den tillverkare som har den bästa produkten.

En specialitet i vårt sortiment är Gelcoats- och Topcoats-färger samt Gelcoatsspackel. Vi kan leverera alla de färger som förekommer i Norden. Om du saknar färgen eller dess nummer blandar vi till en ny färg. Det enda vi behöver är ett färgprov från dig.Med vår långa erfarenhet hjälper vi dig/er gärna med det material och den kunskap som behövs för att lyckas med ditt/ert projekt.